Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-09@12:14:09 GMT

محصولات کنسروی پس از ماه رمضان 20 تا 25 درصد گران می شود

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۷۶۰۱۰

محصولات کنسروی پس از ماه رمضان 20 تا 25 درصد گران می شود

دبیر اجرایی سندیکای کنسرو ایران تامین روغن را یکی از مشکلات صنایع کنسروی عنوان کرد و از افزایش 20 تا 25 دصدی قیمت کنسروی‌ها با پایان ماه رمضان خبر داد.

 

به گزارش پول نیوز، محمد میررضوی با بیان اینکه صنایع کنسروی کشور این روزهای با مشکلات متعددی روبه‌رو هستند، اظهار کرد: از مهمترین مشکلات کمبود روغن برای تولید محصولات است که تولیدکنندگان با چالش روبه‌رو کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی یادآور شد: روغن از مهمترین مواد اولیه تولید در صنایع کنسرو است و نبود منتج به کاهش تولید می‌شود.

به گفته میررضوی؛ در فروردین و اردیبهشت صنایع کنسرو هیچ سهمیه روغنی دریافت نکرده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه ستاد تنظیم بازار قول‌های را برای تامین روغن صنایع کنسرو داده است، افزود: قرار بر این است تا هفته آینده سهمیه صنایع کنسرو در اختیار آن‌ها قرار گیرد.

میررضوی تصریح کرد: بر اساس مصوبه ستاد سهمیه روغن صنایع غذایی در اختیار اتحادیه و انجمن‌های مربوطه قرار می‌گیرد و آن‌ها موظف هستند با توجه به میزان تولید هر یک از اعضا آن را توزیع کنند.

وی معتقد است؛ با توجه به ذخایر رو به اتمام روغن صنایع کنسروی اگر تا هفته دیگر سهمیه آن‌ها تحویل داده نشود مجبور به تامین روغن مورد نیاز برای تولید از بازار آزاد هستند که موجب تحمیل نیاز جدید به بازار و گرانی روغن خواهد شد.

میررضوی با اشاره به افزایش قیمت برخی از مولفه‌های تولید گفت: برخی مولفه‌های تولید مانند هزینه کارگری و بیمه در سالجاری افزایش داشته است در صورت جبران نشدن آن با افزایش قیمت در محصول تولید دچار خلاء می‌شود.

وی تصریح کرد: به دستور سازمان حمایت صنایع کنسروی مکلف شده‌اند تا پایان ماه رمضان افزایش قیمت نداشته باشند، اما با پایان ماه رمضان افزایش قیمت رخ خواهد داد.

میررضوی افزود: ما آنالیز هزینه تمام شده تولید را برای افزایش قیمت را تا چند روز آینده آماده و به سازمان حمایت تحویل می‌دهیم.

دبیر اجرایی سندیکای کنسرو ایران افزایش حداقل 20 تا 25 درصد محصولات کنسروی پس از ماه رمضان را قطعی دانست.

 

منبع: ایلنا

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: صنایع کنسرو روغن خوراکی پول نیوز مواد غذایی کنسرو ماهی صنایع کنسروی افزایش قیمت صنایع کنسرو ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۶۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات لبنی صدرنشین صادرات صنایع غذایی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اطلاعات منتشر شده از سوی اتاق بازرگانی ایران نشان می‌دهد صادرات صنایع غذایی در سال گذشته حدود ۱۴ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته و به بیش از ۱.۸۱ میلیارد دلار رسیده است.

به طور کلی صادرات صنایع غذایی در پنج سال گذشته نوساناتی داشته و صادرات این صنعت در سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ به ترتیب حدود ۱.۵۴، ۱.۵۰، ۱.۶۶، ۱.۵۸ و ۱.۸۱ میلیارد دلار بوده و متوسط قیمت صادراتی هر تن محصولات صنایع غذایی در سال‌های یاد شده به ترتیب ۱۱۳۶، ۸۷۵، ۹۶۲، ۱۰۱۵ و ۹۶۲ دلار محاسبه شده است.

در بخش دیگری از این گزارش به اقلام عمده صادراتی در حوزه صنایع غذایی در سال گذشته پرداخته شده که نشان می‌دهد بیشترین صادرات در این بخش مربوط به محصولات لبنی بوده و طی مدت یاد شده ۵۵۱ هزار تن محصولات لبنی به ارزش ۷۳۳ میلیون دلار از کشور صادر شده است.

در رتبه بعدی رب گوجه فرنگی و آبمیوه و کمپوت قرار دارد که ارزش صادرات آنها در سال گذشته به ترتیب ۱۴۵ و ۱۲۶ میلیون دلار بوده است.

انواع مخمر‌های غذایی، کاکائو و فرآورده‌های آنها و انواع نان هم کمترین صادرات را در بین محصولات غذایی در سال گذشته به خود اختصاص داده‌اند به طوری‌که صادرات سه گروه یاد شده در سال ۱۴۰۲ به ترتیب ۴۱، ۴۹ و ۸۰ میلیون دلار بوده است.



بنابر اعلام ابوالحسن خلیلی، رییس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران، صادرات صنایع غذایی جهان در سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۷۰۰ میلیارد دلار اعلام شده و نسبت صادرات صنایع غذایی ایران در این سال در مقایسه با صادرات صنایع غذایی در جهان، ۰.۳ درصد بوده است.

همچنین صنایع غذایی سهم ۳.۷ درصدی از تولید ناخالص داخلی و سهم ۱۸ درصدی از کل اشتغال صنعتی را دارد، سهم صنایع غذایی از ارزش‌افزوده بخش صنعت نیز حدود ۱۱ درصد و سهم صادرات آن ۳.۷ درصد از کل صادرات صنایع است. از سوی دیگر در حال حاضر ۸۳۰۰ واحد صنعتی ثبت شده با اشتغال ۳۶۱ هزار نفر و تولید ۴۰ میلیون تن فرآورده غذایی در کشور فعال هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محصولات لبنی صدرنشین صادرات صنایع غذایی
  • تکرار در تأخیر پرداخت مطالبات گندم‌کاران
  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد
  • این خودرو یک‌دفعه ۹۰ میلیون گران شد/ جدول قیمت
  • اطلاعاتی مهم درباره غذاهای کنسروی
  • پناهگاه قوطی کنسروی فلسطینی‌ها: فریاد رنج در میان جنگ (+فیلم)
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • رفع تعهد ارزی مانع صادرات صنایع کنسرو
  • گزارش جدیداز قیمت مسکن در تهران/مسکن چقدر گران شد؟